sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Menee hyvä mies hukkaan

Nyt alkaa bodaus. Alkaa tulemaan mörssäreiltä sellaisia kommentteja porukkalenkillä, että oksat pois. Ensin Litmanen ripittää moneen kertaan, että menee hyvä mies hukkaan, kun peesistä ei ole mitään hyötyä. Ja sehän söi miestä. Nooh, onhan se tietysti niinkin että täysperävaunulla smartia peesatessa ei välttämättä ainakaan se takana oleva hyödy. Tänään taas naatiskeltiin 4h edestä Jumesniemen mäkiä ja mainio lenkki olikin, huolimatta keskinkertaisesta seurasta: Lehtorin, Nupin ja Panostajan jutut olivat kerrankin suht kohdillaan, puhetta kun ei juurikaan kuulunut, vaan katse oli horisontissa/kaverin hanurissa. Juuri kun olin vetämässä hymy korvissa omaa vetovuoroani, kuuluu takaa Gorillan (aka Panostaja) murahdus, että saman verran tästä on hänelle peesihyötyä kuin herneen perässä ajamisesta. Se oli viimeinen niitti, kesäkuussa lupaan hommata enempi pinta-alaa tuulta vastaan. Iso perse on jo hyvä alku.

Muuten kyllä viimeinen kolmiviikkoinen meni hyvin. Ensin kaksi kovempaa viikkoa 17h & 18h, sekä perään tämä viikko kevyemmin vajaa 12h. Alkuviikko oli vielä väsynyttä menoa, mutta loppuviikosta tuntui monella mittarilla, että kunto on noussut ja kroppa valmis ottamaan lisää rääkkiä. Uinnissa oli pari viikkoa nihkeämpää aikaa, johtuen todennäköisesti sekä yleisväsymyksestä, että pahasta ajoitusvirheestä käsivedossa. Jamohan sen taas bongasi ohikulkiessaan ja sainkin sen korjattua heti uintia rauhoitettua.

Nyt koetetaan ottaa pikkuhiljaa tehojakin mukaan ja erityisesti pitkiä yhdistelmiä, koska kisaan on enää 12 viikkoa aikaa. Pidän kuitenkin rasvalenkit, 1-2/viikko, mukana. Sillä alueella kuitenkin ollaan "on the edge".

Tällä viikolla on tiedossa myös aina yhtä ihanainen tähystys, joten saa tietoa siitä, miten hyvin tuo suolisto on jaksanut menossa mukana. Oma fiilis on, että paremmin kuin aikaisemmin ja oma fiilis on kyllä lähes poikkeuksetta korreloinut yhteen lääkärien analyysien kanssa.

Ei kommentteja: