keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Tiihalan Terävät

Pari päivää on nyt puhalleltu muniin viikonlopun rimpuilujen takia. Maanantaina täysi lepo ja eilen vaan kevyt uinti Vihnuksessa ja meinasin edelleen painua pohjaan. Tänä aamuna Hervannan bunkkerissa kevyt aamu-uinti alkoi jo muistuttaa uintia, joten illalla Tiihalaan huudattamaan konetta Güntherin ja Rambon kanssa. Tarkoitus oli tehdä 3+21+3 setti siten, että juoksut kovaa ja fillari hiukan passaillen. Pieni kysymysmerkki ilmassa kuinka pahasti Pirkka oli betonoinut jalat ja nopeuden ruhosta veke. Rami on niin kovassa juoksukunnossa, että oli lähtökohtaisesti pelkkää märkää unta yrittää edes pysyä peesissä Yritin kuitenkin roikkua mahdollisimman lähellä, josko selästä saisi hiukan kiriapua.

Reeni meni oikeastaan ihan hyvin, paremmin kuin uskoin ja lauantain sprintti oli todellakin avannut paikkoja. Juoksut meni 11.47 ja 11.52 ja sain sykkeet jo aika hyvin ylös. Huom. jätän sykkeet tällä kertaa hämärän peittoon ja samalla amputoin mahdollisen anaerobiskynnyskeskustelun jo alkumetreille. Eihän noilla ajoilla vielä kuuhun päästä, mutta parempaa menoa kuin lauantaina. Fillarissa ajoin ekan puoliskan kohtuu kovaa ja loppupuoliskan hiukan passailin, että jäisi tällä kertaa enemmän paukkuja juoksuun, joka oli treenin päätarkoitus. Fillari meni kuitenkin vk:lla lähes koko ajan, ettei se nyt ihan matelua ollut. Huomenna olisi tarkoitus ottaa sitten vaihteeksi kestävyyttä niin fillarissa kuin uinnissa, jos vaan saa mahtumaan päivän tekemisten lomaan.

Kuvassa muuten uusi TT-kypäräni, kun vanhasta lohkesi korvakkeet irti ja kisoissa tuomaristo on jo irvistellyt siihen malliin, että on vaan ajan kysymys, koska käy kylmät. Tarkoitus oli hommata vähän lyhyemmällä hännällä oleva kypärä, jotka nyt on enempi muodissa, mutta niistä mikään ei osunut mun kuuppaan oikein mitenkään. Mulla kun on tällainen kaponen nuppineula ruhon jatkeena, niin suurin osa on ollut sellaisia pulleita mohloja, jotka pyörii ja hölskyy päässä, vaikka pitäisi olla koon puolesta oikea. Spessun TT2 sen sijaan istui mun kuuppaan täydellisesti ja muutaman kerran jo tositilanteessa testanneena, olen todella tyytyväinen hankintaan. Ja jos kerran mun ja Jirin frendi, Macca, ajaa tuollaisella, niin miksen siis minäkin?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tuliko kypärän mukana myös egobuusteri ja hampaiden valkaisusetti sekä cd-levy tanakan aussiääntämisen opetteluun?

Ei vaan, kyllä oli komia potta kun sitä pääsin vähän hypistelemään...

Hyvin palauduttu viikonlopusta. Kävin tänään vähän radalla piiskaamassa ruhoani, tuskaa...
J