sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Tempoa ja jalat makaronilla

IBD Cyclingin asut saapuivat vihdoin ja sairaan hyvät kuteet onkin. Eipä sitä nykyään enää muilla vermeillä pysty ajelemaankaan kuin noilla. Bonuksena se, että pystyy niillä ihan hyvin juoksemaankin.

Viime viikon teemana oli tempojalan löytäminen. Ensin hiivittiin lauantaina fillaristien reviirille JPH Fysio Tempoon (20km), kun sinne oli ystävällisesti järkätty myös harrastesarja, jonne tällaisten lisensittömien ja UCI-laittomien triathlonistien matka vei koleasta kelistä huolimatta. Amatöörien puuhastelua tämä eka tempo oli ainakin itselleni. Alkulämmittely hoitui autossa istumalla penkinlämmitin päällä. Ja sen kyllä huomasi. Äijä oli niin jäässä puoliväliin asti, ettei saanut watteja ulos koneesta sitäkään vähää mitä normaalisti. Keskari jäi 37kmh ja vähän päälle.

Tiistaina sitten oli tarkoitus nykäistä viikkotempoa Pirkkalassa (10km), mutta aikataulut sakkas siihen malliin, että jouduin vetämään omalla ajanotolla tuon lähdön. Nyt maltoin lämmitellä kunnolla ja watit lähtikin paljon paremmin vastatatuuleen ja paluumatkan tulin sen mitä jaloissa oli enää jäljellä. Keskari 40.1kmh oli ihan positiivinen ylläri ja tuulta oli sen 7m/s tälläkin kertaa. Ei siis ihan optimit.

Keskiviikkona sitten vielä päälle vajaa 2h voimatreeni rainerilla (alhainen kadenssi (60-65) ja 5-9min vedot). Torstaina kun vielä ajelin Teron ja Jirin jojossa vajaa 4h pk1/pk2, niin lauantaina ei sitten oikein lähtenyt enää jaloista tehoja. Nyt palautellaan kinttuja jokunen päivä, tiistai-iltana IBD vuosipäivänä teemun järkkäämä häppeningi Hesassa ja kokeillaan ajaa tutkaan vauhteja ja keskiviikkona taas normaalit terävät T10:ssä. Ihan mukavasti siis prässiä ja tarvii nyt tarkkailla ruhoa miten se näihin ihmiskokeisiin suhtautuu.

Ei kommentteja: